Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__25996
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

A hét ünnepei, szentjei:

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         A korábban hirdetettek szerint megkezdődött csütörtökönként a csendes szentségimádása kápolnában. A reggeli mise után helyezzük ki az oltári szentséget, ezt követően közösen imádkozunk, majd félóránként/óránként beszítva, igyekszünk „kitölteni” az egész napot! Csatlakozni, (vállalni egy / fél órát) még természetesen lehet. a jelentkezőket Ivanics Ági koordinálja.

2.         A városi hagyományok szerint, a szokott rendben Szentségimádás lesz hétfőn, reggel 8 órától az esti szentmise, illetve igeliturgia kezdetéig.

3.         Jövő vasárnapi perselyadományaitokat az „egyházmegyei építési alap” céljaira ajánljuk fel.

4.         Nyílt napok a Szent Imre Óvodában: március 9. a Szent Imre utcában március 10-én a Teleki utcai épületben. 9.00-10.00 közt várják az érdeklődőket. Részletek a plakáton.

5.         A Piarista Rend alapításának 400. évfordulója alkalmából a piarista atyák ünnepélyes fogadalom újítása lesz a Piarista Templomban március 6-án, hétfőn 18.30-kor.

6.         Egyházmegyénk idei Asztrik-emlévhez kapcsolódva és Érsek atya meghívására, esperes kerületenként zarándoklatra indulunk Kalocsára. Kecskemétről április 2. vasárnap szervezünk zarándoklatot! Indulás a plébániától reggel 8.00-kor.

Program: Érseki mise, filmvetítés, ima, látogatás Asztrik püspök sírjánál, egyházmegyei múzeumok meglátogatása és (fakultatív) ebéd.

Részveli díj: 2200.- Ft ebéddel 3000.- Ft.

Jelentkezni Az irodában (Varga Anginál Továbbá Takács és Kutasi Gábornál) lehet, kizárólag a részvételi díj befizetésével!

MÉG VAN NÉHÁNY HELY! Fogadjuk el Érsek atya meghívását, és minél többen vegyünk részt a zarándoklaton!

7.         A piarista iskola hirdetése: 
„A Piarista Iskola szeretettel várja 2017. március 7-én, kedden 8 órától a következő tanévben első osztályt kezdő óvodás gyermekeket és szüleiket alsó tagozatos nyílt napjára. További információk az iskola honlapján olvashatóak.”  

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés