Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__27193
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2017. augusztus 13.

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.      A Jövő heti miserend a kápolna bejáratánál olvasható!

2.      A Szentkirályi templom Szent István búcsújára várnak benneteket augusztus 27-én 10 órára, a szentmise főcelebránsa Böjte Csaba ferences szerzetes lesz!

3.      Szintén augusztus 27-én Kunbaracson a templomdombon tartják az immár hagyományos Őseink, elődeink tiszteletére bemutatott emlékmisét 11.30-tól. A szentmisét Mons. Dr. Tóth Tamás a Pápai Magyar Intézet Rektora mutatja be. A szentmisét követően „tarisznyás” szeretetvendégségre várják a résztvevőket. Részletek az előtérben elhelyezett meghívó kártyákon.

4.      Zarándoklatot szervezünk Lourdes-ba és La Salette-be október 22-28. közt.  Tartalmas program kedvező áron, további információ a plakáton és a Takács Gábornál. (Részletes program a csatolt PDF-ben)

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés