Kezdőlap
Kecskemét: 17 C°,
7.56 km/hÉszaki szél, közepesen felhős
32
17
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__27572
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2017. október 8.

A hét ünnepei, szentjei:

Szerda: Szent XXIII. János pápa

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.      Hétfőn, október 9-én Böjte Csaba OFM látogat a kecskeméti Damjanich János Általános Iskolába 12.00-tól szentmise 13.00-tól beszélgetés. Minden érdeklődőt várnak.

2.      Szeretettel várjuk a baba-mama klubba az anyukákat és gyermekeiket okt. 10-én, kedden a babaszobába. 8:30-tól gyülekező, 9 órától kezdés.

3.      Szerdán, az elsőáldozó gyermekek szüleit (Szent Imre Iskola és Plébánia) várjuk szülői értekezletre a kápolnába 17.00-tól.

4.      Október 29-én kerül sor a Plébánián a jubiláns házasok megáldására a 10 órás szentmisén! Várjuk a kerek évfordulót ünneplő házaspárok jelentkezését az irodában.

Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés