Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__27735
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

 Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2017. október 29.

A hét ünnepei, szentjei:

Kedd: Boldog Romzsa Tódor püspök

Szerda: Mindenszentek

Csütörtök: Halottak napja

Szombat: Borromeo Szent Károly püspök

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy

házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         Plébániánk képviselőtestületének mandátuma lejárt, a szentmise után kérjük adjátok le szavazataitokat!

2.         Urnatemetőnk mindenszentek-halottak napi ünnepi nyitvatartása a bejáratoknál megtalálható. November 1-én és 2-án este 18 órakor tartunk szentmisét!

3.         November 4-én szombaton Kiskunfélegyházán, a Constantinumban lesz a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye Fiataljainak Találkozója, őszi rendezvénye (K.E.F.I.R.) Délután 14 órától kezdődik és este 8-9-ig tart. A találkozóra nyolcadik osztályos kortól lehet jelentkezni. Érdeklődni a hitoktatóknál lehet.

4.         November 5-én vasárnap délután 14 órától Egyházmegyei Szinódusi Találkozó lesz Kecskeméten a Szent Család Plébánián. A találkozó témája: „Reformáció katolikus szemmel”. Érdekes előadások, beszélgetések, érseki szentmise várja a jelentkezőket. Minden érdeklődőt szeretettel várunk. Jelentkezni a Parázs Központ Honlapján lévő regisztrációs felületen lehet (www.parazskozpont.hu). A programról plakátokat helyeztünk ki a hirdetőtáblákra.

5.         „Faces fo love” – A pokolból ki emel fel? c. dokumentum film kecskeméti vetítése november 19. 15.00-tól lesz az Otthon moziban. Jegyek itt a plébánián kaphatók 700.- forintos áron. Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a filmet! Részletek a plakáton!

6.         November 9-ém az immár hagyományos „Melegítő szeretet” rendezvényre kerül sor a Karitasz a Máltai Szeretetszolgálat és a Szociális Civil Kerekasztal szervezésében 16.00-tól a nagyteremben. A befolyt támogatásokból rászorulóknak vásárolnak kályhát.

7.         November 12-én a szentmisék után a Máltai Szeretetszolgálat Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva „Erzsébet kenyeret” oszt az előtérben.

8.         Az októberi időpontról elhalasztott Lourdes – LaSalettei zarándoklat új időpontja 2018. április 29- május 5. az út az októberinél kedvezőbb utazási és szállás feltételekkel indul, érdeklődni Takács Gábornál lehet.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés