Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__27973
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2017. december 3.

A hét ünnepei, szentjei:

Szerda: Szent Lúcia szűz és vértanú

Csütörtök: Keresztes Szent János áldozópap és egyháztanító

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy

házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         Adventi lelkigyakorlat:

Ezen a héten: hétfő - kedd - szerda: 
Szentcsalád Plébánia kápolnájában: december 11-12-13. 18.00 órától Dr. Finta József vezetésével 
(Ezeken a napokon, a roráté elmarad!)

2.         Jövő szombaton (12.16.) este 6 órára a Nyolc Boldogság Közösség szervezésében adventi imaestre várunk benneteket a kápolnába.

3.         Jövő vasárnap (12.17.) immár hagyományosan 15 órakor felekezetközi, dicsőítő alkalmat tartanak a Pünkösdiek Klapka utcai imatermében.

4.         Karitász csoportunk hirdetései: Plébániánkon is gyűjt a karitász az adventi időszakban tartós élelmiszert, melyet karácsony előtt  eljuttatnak a rászoruló családoknak. Továbbá "Egy millió csillag a szegényekért" gyertyát lehet vásárolni az előtérben, melynek bevétele szintén a rászoruló családokat segíti.

5.         Közeleg az év vége, kérjük, aki még nem rendezte erre az évre az egyházi hozzájárulását („egyházi adó”) tegye meg, az irodában.

6 .        December 24-én hittanosaink pásztorjátékot adnak elő a nagyteremben 16.00-tól. Várjuk a gyermekeket szülőket nagyszülőket!

7.         Szent Imre Iskola hirdetése:

            Szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt a kecskeméti Szent Imre iskola kápolnájába a SZAGGATÓ Zenekar karácsonyi koncertjére, 2017. december 19-én, kedden 19 órai kezdettel. A belépés ingyenes, de a zenekar  működése adománnyal támogatható!

8.         A piarista iskola hirdetései:

A Piarista Iskola alsó tagozatának második beiskolázási programja 2017. december 15-én, pénteken délután fél öt órától lesz az iskola dísztermében „Csengettyűhegy” címmel, melyre szeretettel várjuk a leendő elsős kisgyerekeket és szüleiket. A beiskolázással kapcsolatban további információkat az iskola honlapján olvashatnak.”

A Piarista Általános Iskola pedagógiai asszisztensi állást hirdet. Részletek az iskola honlapján.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés