Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__28039
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2017. december 17.

A hét ünnepei, szentjei:

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         December18-án hétfőn este 18.30-tól képviselőtestületi ülést tartunk, a tanácsteremben.

2.         December 19-én kedden 9.00-tól Baba-mama klubba várjuk a kismamákat a babaszobában.

3 .        December 24-én (jövő vasárnap) hittanosaink pásztorjátékot adnak elő a nagyteremben 16.00-tól. Várjuk a gyermekeket szülőket nagyszülőket!

4.         Plébániánk ünnepi miserendjét, urnatemető és irodai nyitvatartását megtaláljátok a hirdetőtáblán és a bejáratoknál (és külön lapon/csatolva).

5.         December 27-én este 18.00-tól „Karácsonyi Party-ra” várjuk a fiatalokat az Ifi klubba. Részletek a plakáton.

6.         December 31. Szentcsalád vasárnapján 10.00 Érsek atya mutatja be a búcsúi szentmisét, melyen új képviselőtestületünk esküt tesz.

            Az év végi hálaadó szentmise ezen a napon 18.00 kor kezdődik a nagyteremben. Az idei évben NEM LESZ nagytermi szilveszteri bál.

7.         Tavaszi Lourdes La Sallettei zarándoklatunkra van még több szabad hely, bátran terjesszétek a hírt ismerőseitek közt. Részletek a plakáton és Takács Gábornál.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés