Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__28039
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2017. december 17.

A hét ünnepei, szentjei:

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         December18-án hétfőn este 18.30-tól képviselőtestületi ülést tartunk, a tanácsteremben.

2.         December 19-én kedden 9.00-tól Baba-mama klubba várjuk a kismamákat a babaszobában.

3 .        December 24-én (jövő vasárnap) hittanosaink pásztorjátékot adnak elő a nagyteremben 16.00-tól. Várjuk a gyermekeket szülőket nagyszülőket!

4.         Plébániánk ünnepi miserendjét, urnatemető és irodai nyitvatartását megtaláljátok a hirdetőtáblán és a bejáratoknál (és külön lapon/csatolva).

5.         December 27-én este 18.00-tól „Karácsonyi Party-ra” várjuk a fiatalokat az Ifi klubba. Részletek a plakáton.

6.         December 31. Szentcsalád vasárnapján 10.00 Érsek atya mutatja be a búcsúi szentmisét, melyen új képviselőtestületünk esküt tesz.

            Az év végi hálaadó szentmise ezen a napon 18.00 kor kezdődik a nagyteremben. Az idei évben NEM LESZ nagytermi szilveszteri bál.

7.         Tavaszi Lourdes La Sallettei zarándoklatunkra van még több szabad hely, bátran terjesszétek a hírt ismerőseitek közt. Részletek a plakáton és Takács Gábornál.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés