Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__28204
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2018. január 28.

Hét ünnepei, szentjei:

Szerda: Bosco Szent János áldozópap

Péntek: Urunk bemutatása (Gyertyaszentelő Boldogasszony)

Szombat: Szent Balázs püspök és vértanú

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         Hétfőn este 18 órai szentmise után képviselőtestületi ülést tartunk a tanácsteremben, minden testületi tag megjelenésére számítunk!

2.         Plébániai „batyus” farsangi bálunk február 10-én (szombaton) 18.00 órától a nagyteremben kerül megrendezésre, részletek a plakáton!

3.         Tisztelettel kérjük azokat a gyermekeket, akik nem a saját plüss játékaikat vitték haza a jászoltól, mielőbb hozzák vissza a játékokat, mert a gazdáik várják őket! Sajnálatosan sok játék még mindig nem került meg!

4.         Tavaszi Lourdes La Sallettei zarándoklatunkra van még több szabad hely. Kérjük, aki még gondolkodik, döntsön mielőbb, mert a maradék helyeket fel fogjuk tölteni („külsős” jelentkezőkkel). Részletek a plakáton és Takács Gábornál.

5.         Pénteken február 2-án este 18.00-tól lesz szentmise a kápolnában gyertyaszenteléssel. Kérjük hozzatok gyertyát!

6.         Irgalom Forrása közbenjáró szolgálat lesz 2018. február 11-én délután fél 4-től a Kecskeméti Nagytemplomban. A tanítás témája: Áldást hozó tized. A tanítás után közbenjárás testi- és lelki gyógyulásért az Oltáriszentség előtt.

7.         Piarista Iskola hirdetése:

„Szeretettel hívjuk és várjuk a leendő első osztályos gyermekeket és szüleiket a Piarista Általános Iskola alsó tagozatának nyílt napjára, 2018. január 30-án, kedden reggel 7.45-től. A délelőtt folyamán az érdeklődő családok órákat látogathatnak, majd lehetőségük lesz találkozni és beszélgetni a leendő elsős tanítókkal.”  

8.          2018. Családok éve nyitó programra várnak bennünket,  2018. február 10.-én megrendezésre kerülő Családi farsangra várnak bennünket 12.30 –tól a Mercedes-Benz sportakadémián. Program: jelmezes felvonulásra, családi vetélkedő stb. további részletek a plakáton.

9.         A Szent Miklós Templomigazgatóság RÓMAI zarándoklatot szervez 2018.10.27-11.01-ig. 6 nap / 5 éjszaka félpanziós ellátással. Hozzávetőlegesen 120.000 Ft / fő áron. Jelentkezni január 31-ig lehet Fekete Gábor diakónusnál (+36/30/457-7031)

Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés