Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__28229
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2018. február 4.

Hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: Szent Ágota szűz és vértanú

Kedd: Miki Szent Pál és társai vértanúk

Szombat: Szent Skolasztika szűz

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         Szeretettel várjuk az anyukákat, és gyermekeiket 6-án, kedden 9:00 órától baba-mama klubra!

2.         Szerdán 18.00-tól a felnőtt katekézis következő alkalmára kerül sor a kápolnában.

3.         Plébániai „batyus” farsangi bálunk február 10-én (szombaton) 18.00 órától a nagyteremben kerül megrendezésre, részletek a plakáton!

4.         Jövő vasárnap a 10 órai szentmisén vendégünk lesz Rozmaring a templom egere.

5.         Tisztelettel kérjük azokat a gyermekeket, akik nem a saját plüss játékaikat vitték haza a jászoltól, mielőbb hozzák vissza a játékokat, mert a gazdáik várják őket! Sajnálatosan sok játék még mindig nem került meg!

6.         A Házasság hete idén február 10-től 18-éig tart Kecskeméten, és számos értékes program lesz, amelyekre nem csak házasokat várunk! A Parázs Pasztorális Központ ismét szervez flashmobot, vacsoraestet és Szerelmi kalandtúrát, amely idén március 24-ig tart. Bővebb információ és jelentkezés a programokra a Parázs Központ honlapján! Február 11-én vasárnap a szentmisék után megáldjuk a házaspárokat és jegyespárokat. Szeretettel várunk mindenkit!

7.          2018. február 10.-én megrendezésre kerülő Családi farsangra várnak bennünket 12.30 –tól a Mercedes-Benz sportakadémián. Program: jelmezes felvonulásra, családi vetélkedő stb. további részletek a plakáton.

8.         Imanapot szervez a kecskeméti Imádság Háza. Hívják mindazokat, akikben vágy van arra, hogy a Szentlélek cselekedjék az életükben. Az imanap február 17-én, szombaton 9 órakor kezdődik az Érseki Helynökség nagytermében.

9.         Irgalom Forrása közbenjáró szolgálat lesz 2018. február 11-én délután fél 4-től a Kecskeméti Nagytemplomban. A tanítás témája: Áldást hozó tized. A tanítás után közbenjárás testi- és lelki gyógyulásért az Oltáriszentség előtt.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés