Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__28258
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2018. február 11.

Hét ünnepei, szentjei:

Szerda: hamvazószerda

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         Hamvazószerdán (02.14.) kezdetért veszi a nagyböjt, figyeljünk a böjti fegyelem betartására. Szentmise és a hamvazás szertartása este 18.00-kor kezdődik a nagyteremben. Ezen a napon reggel nem lesz szentmise a kápolnában!

2.         Nagyböjt péntekjein nem lesz reggel szentmise. Este 17.30-tól keresztutat imádkozunk a kápolnában, majd utána szentmisére várunk benneteket.

3.         A Házasság hete idén február 10-től 18-éig tart Kecskeméten, és számos értékes program lesz, amelyekre nem csak házasokat várunk! A Parázs Pasztorális Központ ismét szervez flashmobot, vacsoraestet és Szerelmi kalandtúrát, amely idén március 24-ig tart. Bővebb információ és jelentkezés a programokra a Parázs Központ honlapján! 
A programhoz kapcsolódva megáldjuk a házaspárokat a február 18-án a szentmisék után.

4.         Imanapot szervez a kecskeméti Imádság Háza. Hívják mindazokat, akikben vágy van arra, hogy a Szentlélek cselekedjék az életükben. Az imanap február 17-én, szombaton 9 órakor kezdődik az Érseki Helynökség nagytermében.

5.         Jövő vasárnap (02. 18.) 15  órakor felekezetközi, dicsőítő alkalom lesz a Pünkösdiek Klapka utcai imatermében.

6.         A Házasság Hetében ökumenikus családi alkalomra várnak minden korosztályt február 16-án, pénteken 18 órától az evangélikus templomba. Tanúságtevők: Dabóczi Kálmán, a BKK (Budapesti Közlekedési Központ) vezetője, valamint Weiner Zoltán református teológus és feleségeik. Részletek a kitett plakátokon olvashatók.

7.         Szeretettel felhívjuk a munkaviszonyban álló hívek figyelmét a személyi jövedelemadó felajánlható kétszer 1 %-ára. Az egyik százalékra ajánljuk a Magyar Katolikus Egyházat, melynek technikai száma 0011. A másik százalékot pedig felajánlhatjuk a Szent Erzsébet Alapítványnak, adószámát megtalálhatjátok a plébánia honlapján.

Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés