Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__28605
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hét ünnepei, szentjei:

Csütörtök: Szent Fülöp és Szent Jakab apostolok

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         A héten hétfőn reggel 7.30-kor tartunk szentmisét. Kedden nem lesz szentmise!

2.         A csütörtöki szentségimádás elmarad!

3.         Jövő vasárnap anyák napi műsorral kedveskednek hittanosaink az édesanyáknak a 10.00-kor kezdődő szentmisén.

4.         Imádkozzunk elsőáldozóinkért, május 13-án a plébániai csoportunk tagjai, május 27-én a Szent Imre Iskola csoportjában készülők járulnak első szentáldozáshoz a délelőtti (10.00) szentmisén.

5.         Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is napközis táborra várjuk a hittanos gyermekeket és a plébániánkhoz tartozó családok gyermekeit. Két turnust indítunk az iskolai szünet első két hetében (június 18-22 és 25-29.). Részletek a hirdetőtáblán és az előtérben elhelyezett szórólapokon.

6.         Idei Plébániai Közösségi táborunk július 11-15. közte kerül megrendezésre Szarvason, a Gál Ferenc Főiskola épületében. Jelentkezési és információs lap az előtérből vihető. Várjuk a régi és új jelentkezőket!

 

 

 

Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés