Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__28708
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2018. május 27.

Hét ünnepei, szentjei:

Péntek: Szent Jusztínusz vértanú

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         Hétfőn este 19.00-ra várjuk a képviselőtestület tagjait a tanácsterembe.

2.         Hétfőn egész napos szentségimádásra várunk benneteket a kápolnában.

3.         Szerdán (05.30.) Felnőtt katekézisre várunk benneteket a kápolnában. Az előadás címe : Az Eucharisztia, mint közösség.

4.         Úrnapja ünnepének előestéjén június 2-án (szombaton) 17.00-tól a kápolnában (Krisztus Király ünnepéhez hasonlóan) az országos „Ő általa Ő vele és Ő benne” szentségimádás programjába kapcsolódunk be. A program a 2020-as Budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus előkészületét szolgálja.

            PROGRAMVÁLTOZÁS: Mivel fenti imaestet a Nyolc Boldogság Közösség szervezésében valósul meg így a Közösség plakátján meghirdetett június 9. szombati imaest elmarad.

5.         Június 2-án szombaton, 18.00-tól Magda Dávid orgonaművész koncertjére kerül sor a nagyteremben. Műsor a plakáton.

6.         Az elmúl évekhez hasonlóan idén is napközis táborra várjuk a hittanos gyermekeket és a plébániánkhoz tartozó családok gyermekeit. Két turnust indítunk az iskolai szünet első két hetében (június 18-22 és 25-29.). Részletek a hirdetőtáblán és az előtérben elhelyezett szórólapokon. Plébániai családjaink gyermeki és „saját” hittanosaink előnyt élveznek a jelentkezésnél! Jelentkezési határidő május 31.!

7.         Idei Plébániai Közösségi táborunk július 11-15. közt kerül megrendezésre Szarvason, a Gál Ferenc Főiskola épületében. Jelentkezési és információs lap az előtérből vihető. Várjuk a régi és új jelentkezőket! A mai nappal zárul a jelentkezés! (24.00-ig még lehet!)

8.         Június 3-án (vasárnap) Úrnapja ünnepén közösen veszünk részt szentmisén és körmeneten a Nagytemplomban. Ezen a vasárnapon az elmúl, évek gyakorlatának megfelelően NEM LESZ 10.00-KOR szentmise a nagyteremben, vegyünk részt minél többen a közös városi szentmisén és körmeneten!

Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés