Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__28786
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

2018. június 10.

A hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: Szent Barnabás apostol
Szerda: Páduai Szent Antal áldozópap és egyháztanító
Péntek: Árpád-házi Boldog Jolán szerzetesnő

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1. „Betánia Napok” lelkigyakorlatra hív benneteket a Nyolc Boldogság Közösség. A program augusztus 2. estétől 5. délig tart itt a Plébánia épületében. Közös és egyéni imák, előadások, fórumok. Az előadások és a szentmisék alatt gyermekfoglalkozással várnak benneteket. Előadók: Theresia Schuschningg CB nővér és Dr. Csenai Balázs atya. A Részvétel regisztrációhoz kötött! Részletek a Plakáton és a www.nyolcboldogsag.hu –n olvashatók.

2. Mijo Barada vezetésével lelkigyakorlatra kerül sor július 26-29. közt a Piarista Gimnáziumban, részletek a plakáton.

 

Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés