Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__29103
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2018. szeptember 3.

Hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: Nagy Szent Gergely pápa és egyháztanító

Szerda: Kalkuttai Szent Teréz

Péntek: Szent Márk, István és Menyhért kassai vértanúk

Szombat: Szűz Mária születése (Kisboldogasszony)

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         Az új tanévben induló hittanos / közösségi csoportjaink listája és indulási időpontjai a hirdetőtáblán olvashatók!
            Indul ismét Katekumen csoport és Bibliaóra felnőtteknek. Gyermekeknek, fiataloknak elsőáldozási felkészítő, felső tagozatos csoport, középiskolás csoport és ministráns közösség. Időpontok és információk a hirdetőtáblán olvashatók! Mindegyik csoporthoz lehetőség van csatlakozni!

2.         Hittanos évnyitó szentmisére az iskolatáskák megáldásával és ministráns avatással szeptember 16-án 10.00 órakor kerül sor.

3.         „Szentségimádás Iskolája” program indul a plébánián, október 10-től, szerdánként kéthetente. A 12 alkalmas programra a regisztráció megindult, regisztrálni a Plébánia munkatársainál lehet! Részletek a plakáton olvashatók!

4.         Elkészült a Plébánia idei tanévre szóló program/információs füzete, az előtérben megtaláljátok, vigyetek belőle!

5.         Az Eucharisztikus Kongresszus előkészületeként „Forráspont – egy nap Jézussal” címmel ifjúsági lelkinapra várják a fiatalokat szeptember 15-re a Budapestre a MOM Sport központba. A részvétel regisztrációhoz kötött. Tervezett program és regisztráció valamint a plakát a https://www.iec2020.hu/forraspont oldalon érhető el.

Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés