Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__29208
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2018. szeptember 23.

Hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: Szent Gellért püspök és vértanú

Csütörtök: Páli Szent Vince áldozópap

Szombat: Szent Mihály, Szent Gábor és Szent Rafael főangyalok

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         Kedden (25-én) 8.30-tól a Baba – Mama Klubba várják az érintett korosztályt.

2.         Szeptember 27-én (csütörtökön) „Ünnepi Előhangok” címmel koncertre hívnak benneteket a Nagytemplomba. 19 órától. fellépnek: Lakó Sándor Kamarazenekar, Benedictus Kórus és a Zenebarátok. Részletek a plakáton.

3.         Csütörtökön és pénteken reggel igeliturgiát (nem szentmisét) tartunk a kápolnában.

4.         Szombaton (29-én) 10.00- 14.00 közt hittanosainkat várjuk egy közös szabadidős programra. Találkozó 9.30 és 10.00 közt a Plébánián! Részvételi szándékotokat jelezzétek a hitoktatóknak!

5.         Szintén Szombaton 11.00-tól a Miraculum és az Aurin kórus ad koncertet plébániánk Nagytermében.

6.         „Szentségimádás Iskolája” program indul a plébánián, október 10-től, szerdánként kéthetente. A 12 alkalmas programra a regisztráció megindult, regisztrálni a Plébánia munkatársainál lehet! Részletek a plakáton olvashatók! Várunk minden érdeklődőt, aki szeretne elmélyülni az imádságban.

7.         Képviselőtestületünk szeptember 24-én most hétfőn a 18.00-kor kezdődő szentmise után tartja első találkozóját ebben a tanévben.

8.         Idén is Rózsaeső imaestre (levél „Kis” Szent Teréznek) hív benneteket a Nyolc Boldogság Közösség, október 6-án szombaton 18.00-tól szentmise - tanúságtételek - tanítás- levélírás - imaharmincad közös indítása - a program. Vendégünk: Ivanics Zoltán atya.  A tavai résztvevők már visszakapták leveleiket, kérünk benneteket, hogy értesítsétek a közösség tagjait az ima meghallgatásokról!

9.         Idén is megrendezésre kerül Kecskeméten a 72 óra kompromisszum nélkül önkéntes program. Az eseményre a 72ora-kecskemet.eu weboldalon lehet jelentkezni október 3-a éjfélig. A programra 14-30 év közötti jelentkezőket várunk.

Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés