Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__29208
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2018. szeptember 23.

Hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: Szent Gellért püspök és vértanú

Csütörtök: Páli Szent Vince áldozópap

Szombat: Szent Mihály, Szent Gábor és Szent Rafael főangyalok

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         Kedden (25-én) 8.30-tól a Baba – Mama Klubba várják az érintett korosztályt.

2.         Szeptember 27-én (csütörtökön) „Ünnepi Előhangok” címmel koncertre hívnak benneteket a Nagytemplomba. 19 órától. fellépnek: Lakó Sándor Kamarazenekar, Benedictus Kórus és a Zenebarátok. Részletek a plakáton.

3.         Csütörtökön és pénteken reggel igeliturgiát (nem szentmisét) tartunk a kápolnában.

4.         Szombaton (29-én) 10.00- 14.00 közt hittanosainkat várjuk egy közös szabadidős programra. Találkozó 9.30 és 10.00 közt a Plébánián! Részvételi szándékotokat jelezzétek a hitoktatóknak!

5.         Szintén Szombaton 11.00-tól a Miraculum és az Aurin kórus ad koncertet plébániánk Nagytermében.

6.         „Szentségimádás Iskolája” program indul a plébánián, október 10-től, szerdánként kéthetente. A 12 alkalmas programra a regisztráció megindult, regisztrálni a Plébánia munkatársainál lehet! Részletek a plakáton olvashatók! Várunk minden érdeklődőt, aki szeretne elmélyülni az imádságban.

7.         Képviselőtestületünk szeptember 24-én most hétfőn a 18.00-kor kezdődő szentmise után tartja első találkozóját ebben a tanévben.

8.         Idén is Rózsaeső imaestre (levél „Kis” Szent Teréznek) hív benneteket a Nyolc Boldogság Közösség, október 6-án szombaton 18.00-tól szentmise - tanúságtételek - tanítás- levélírás - imaharmincad közös indítása - a program. Vendégünk: Ivanics Zoltán atya.  A tavai résztvevők már visszakapták leveleiket, kérünk benneteket, hogy értesítsétek a közösség tagjait az ima meghallgatásokról!

9.         Idén is megrendezésre kerül Kecskeméten a 72 óra kompromisszum nélkül önkéntes program. Az eseményre a 72ora-kecskemet.eu weboldalon lehet jelentkezni október 3-a éjfélig. A programra 14-30 év közötti jelentkezőket várunk.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés