Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__29260
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2018. október 7.

Hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya, Magyarország főpátrónája

Csütörtök: Szent XXIII. János pápa

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         Október 9-én kedden 8:30-tól ismét várjuk az anyukákat és kisgyermekeiket a baba-mama klubba

2.         Október 13-án szombaton „Élő rózsafüzér” imádságra hívnak bennünket a városért, a várost körülvevő imalánc formájában. Imádkozó csoport indul innen a plébániáról is a 7.30-as szentmise után.

3.         Felnőtteket, elsősorban hozzánk hittanra járó gyermekek szüleit hívunk közösségi alkalomra, beszélgetésre, imádságra. Első alkalom október 13. szombat este 19.00. Információk Robi atyánál és Takács Gábornál.

4.         Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye Családtalálkozójára, hívunk benneteket Kalocsára október 27-ére. Program: érseki szentmise, előadások (előadók: Robi atya és , Jeney Gábor atya), gyermekprogramok. Részletek és jelentkezés a Parázs Központ honlapján!

5.         November 4-én vasárnap 9.00-tól (!) Érseki szentmise lesz a nagyteremben, ahol Érsek atya a bérmálás szentségét szolgáltatja ki. (Ezen a napon értelem szerűen nem lesz 10.00-kor szentmise)

6.         A Jubiláns házasok hagyományos megáldására november 10-én kerül sor a Plébánián szentmise keretében, kérjük az érintettek jelentkezését a Plébánia irodájában.

7.         A tavalyi túljelentkezésre tekintettel, idén is hittanos - családi kirándulást szervezünk advent idején Bécsbe. Részleteke a Plakáton és Takács Gábor hittanárnál. A helyek gyorsan fogynak, aki szeretne jönni, jelentkezzen mielőbb.

8.         Október 31-re „Mindenszentek Party-ra” várjuk hittanosainkat (minden korosztályból) mert mi ezen az estén a mennyországot ünnepeljük! Belépő: Öltözz be egy általad kedvelt szentnek és hozz sütit vagy üdítőt. Részvételi szándékodat jelezd a hitoktatóknál!

9.         Idén is megrendezésre kerül a K.E.F.I.R. - Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye Ifjúsági Rendezvénye -, melyre nagy szeretettel hívjuk és várjuk a fiatalokat. Az időpont: 2018. november 17. – KISKŐRÖS A Programokat a plakáton megtaláljátok. Külön szeretném kiemelni, hogy a NEK missziós keresztje is velünk lesz ezen a napon. Regisztráció: Fontos, hogy november 10-ig, az étkezés miatt, regisztráljanak a fiatalok: https://www.parazskozpont.hu/programok/20181117_000000_kefir_2018

Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés