Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__29464
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

 2018. december 2.

Hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: Xavéri Szent Ferenc áldozópap

Csütörtök: Szent Miklós püspök

Péntek: Szent Ambrus püspök és egyháztanító

Szombat: A Boldogságos Szűz Mária szeplőtelen fogantatása

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 1.         Hétfőtől – advent idején – hétköznapi és szombati reggeleken Roráté szentmisére várunk benneteket 6.00-tól.

2.         Kedden (12.04) 8.30-tól baba-mama klubra várjuk a kismamákat.

3.         Szerdán (12.05) folytatódik a szentségimádás iskolája 18.00-tól.

4.         December 9-én a 10.00 mise után a Novum Kamarazenekar ad koncertet a nagyteremben.

5.         Szintén december 9-én a Barátok együttes tartja hagyományos „Adventi léleksimogató” koncertjét a Barátok Templomában 18.30-tól.

6.         December 22-én, szombaton a Ciróka bábszínház „József mondá Máriának” című előadására várunk benneteket 17.00-tól. Az előadásra a belépés díjtalan.

7.         Adventi lelkigyakorlatunkat idén Dr. Csernai Balázs atya vezeti. December 13-14-15 csütörtök-péntek-szombat a lelkigyakorlatos prédikációk az este 18.00 órakor kezdődő szentmisében hangzanak el.

8.         December 16-án vasárnap a szentmisék után kerül sor a hagyományos Plébániai „ádventi vásárra”

9.         Tavaszi (2019. május 6-12.) Zarándokutunkra (Asissi Szent Ferenc, Szent Pio atya, Szent Benedek, Laciano, Orvieto zarándokhelyekre) még vannak szabad helyek. A most jelentkezők 100 EUR befizetése után március 31-ig részletekben is befizethetik a részvételi díjat! Bátran hívjátok ismerőseiteket, rokonaitokat. Részletek a Plakáton és Takács Gábornál!

10.       Akik még nem rendezték az idei évi egyházközségi hozzájárulásukat („egyházi adó”), megtehetik a plébánia irodájában, vagy banki átutalással.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés