Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__29613
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2019. február 3.

Hét ünnepei, szentjei:

Kedd: Szent Ágota szűz és vértanú

Szerda: Miki Szent Pál és társai vértanúk

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         Hétfőn (02.04.) egész napos szentségimádásra várunk benneteket a kápolnában a megszokott rend szerint.

2.         Kedden (02.05.) Kisgyermekes szentségimádásra várjuk a kismamákat és gyermekeiket 9.00-tól.

3.         Szerdán (01.06.) 18.00-tól „bibliaóra” következő alkalmára kerül sor a tanácsteremben.

4.         A keddi képviselőtestületi ülésen elfogadásra került Plébániánk előző évi számadása és idei költségvetése, mely a hatályos szabályoknak megfelelően a következő héten az irodában megtekinthető.

5.         A Parázs Pasztorális Központ szervezésében idén is megrendezésre kerül a „Házasság Hete” rendezvénysorozat. Többek között a  „Szerelem íze vacsoraest”  a „Szerelmi kaland túra” továbbá február 17-én vasárnap a házaspárok megáldására kerül sor. A programokra várják, a házaspárokat. Részletek a Parázs Központ honlapján, és a plakátokon.

6.         Piarista Iskola hirdetése:

A Piarista Iskola alsó tagozata szeretettel hívja és várja a leendő elsős gyermekeket és szüleiket az iskola nyílt napjára, 2019. február 12-én, kedden reggel 8-órától. Az órákra előzetesen lehet regisztrálni az iskola honlapján.

7.         Előre hirdetjük: A hagyományos Plébániai farsangi bálra február 23-án szombaton 18.00-tól kerül sor!

Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés