Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__29627
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2019. február 10.

Hét ünnepei, szentjei:

Péntek: Szent Péter apostol székfoglalása

Szombat: Szent Polikárp püspök és vértanú

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         Kedden (02.12.) Baba – Mama klubba várjuk a kismamákat és gyermekeiket 9.30-tól.

2.         Szerdán (02.13.) 18.00-tól „Szentségimádás iskolája” következő alkalmára kerül sor a kápolnában.

3.         Szombaton (02.16.) A Nyolc Boldogság közösség imaestjére várjuk az imádkozni vágyókat. Program: Imaest/ szentségimádás, kötetlen beszélgetés agapé.

4.         Vasárnap (02.17.) a megszokottak szerint 15.00-tól Felekezetközi Dicsőítésre kerül sor a Pünkösdiek Klapka utcai imatermében.

5.         A képviselőtestületi ülésen elfogadásra került Plébániánk előző évi számadása és idei költségvetése, mely a hatályos szabályoknak megfelelően még a következő héten az irodában megtekinthető.

6.         A Parázs Pasztorális Központ szervezésében idén is megrendezésre kerül a „Házasság Hete” rendezvénysorozat. Többek között a  „Szerelem íze vacsoraest”  a „Szerelmi kaland túra” továbbá február 17-én vasárnap a házaspárok megáldására kerül sor. A programokra várják, a házaspárokat. Részletek, a Parázs Központ honlapján, és a plakátokon.

7.         Piarista Iskola és óvoda hirdetése:

A Piarista Iskola alsó tagozata szeretettel hívja és várja a leendő elsős gyermekeket és szüleiket az iskola nyílt napjára, 2019. február 12-én, kedden reggel 8-órától. Az órákra előzetesen lehet regisztrálni az iskola honlapján.

A kecskeméti Piarista Óvoda nyílt napot tart 2019. február 19-én, 8.00-11.00 óra között. Várják azokat a családokat, akik elkötelezettek vagy nyitottak a katolikus, keresztény értékrenden alapuló nevelés iránt.

Előre hirdetjük:

8.         Február 20-án szerdán a Nagytemplomba „zarándokolunk”, hogy az 2020-as Eucharisztikus Világkongresszus  missziós keresztje előtt imádkozzunk együtt. 18.00-tól szentmisén veszünk részt, legyünk minél többen, a szentmise szolgálata a mi plébániánk feladata ezen a napon.

9.         Február 24-én vasárnap a 10.00-kor kezdődő szentmisében a betegek szentségének közösségi kiszolgáltatására kerül sor. A szentséget felvétele lehetséges mindazoknak akik, egészsége idős kor vagy tartós betegség miatt veszélyben van. A szentség felvételéhez a „kegyelem állapotában” szükséges lenni, ezért, aki szeretné felvenni, gondoskodjon a szentgyónás elvégzéséről a betegek szentségének felvétele előtt!

10.       A hagyományos Plébániai farsangi „batyus” bálra február 23-án szombaton 18.00-tól kerül sor!

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés