Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__29627
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2019. február 10.

Hét ünnepei, szentjei:

Péntek: Szent Péter apostol székfoglalása

Szombat: Szent Polikárp püspök és vértanú

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         Kedden (02.12.) Baba – Mama klubba várjuk a kismamákat és gyermekeiket 9.30-tól.

2.         Szerdán (02.13.) 18.00-tól „Szentségimádás iskolája” következő alkalmára kerül sor a kápolnában.

3.         Szombaton (02.16.) A Nyolc Boldogság közösség imaestjére várjuk az imádkozni vágyókat. Program: Imaest/ szentségimádás, kötetlen beszélgetés agapé.

4.         Vasárnap (02.17.) a megszokottak szerint 15.00-tól Felekezetközi Dicsőítésre kerül sor a Pünkösdiek Klapka utcai imatermében.

5.         A képviselőtestületi ülésen elfogadásra került Plébániánk előző évi számadása és idei költségvetése, mely a hatályos szabályoknak megfelelően még a következő héten az irodában megtekinthető.

6.         A Parázs Pasztorális Központ szervezésében idén is megrendezésre kerül a „Házasság Hete” rendezvénysorozat. Többek között a  „Szerelem íze vacsoraest”  a „Szerelmi kaland túra” továbbá február 17-én vasárnap a házaspárok megáldására kerül sor. A programokra várják, a házaspárokat. Részletek, a Parázs Központ honlapján, és a plakátokon.

7.         Piarista Iskola és óvoda hirdetése:

A Piarista Iskola alsó tagozata szeretettel hívja és várja a leendő elsős gyermekeket és szüleiket az iskola nyílt napjára, 2019. február 12-én, kedden reggel 8-órától. Az órákra előzetesen lehet regisztrálni az iskola honlapján.

A kecskeméti Piarista Óvoda nyílt napot tart 2019. február 19-én, 8.00-11.00 óra között. Várják azokat a családokat, akik elkötelezettek vagy nyitottak a katolikus, keresztény értékrenden alapuló nevelés iránt.

Előre hirdetjük:

8.         Február 20-án szerdán a Nagytemplomba „zarándokolunk”, hogy az 2020-as Eucharisztikus Világkongresszus  missziós keresztje előtt imádkozzunk együtt. 18.00-tól szentmisén veszünk részt, legyünk minél többen, a szentmise szolgálata a mi plébániánk feladata ezen a napon.

9.         Február 24-én vasárnap a 10.00-kor kezdődő szentmisében a betegek szentségének közösségi kiszolgáltatására kerül sor. A szentséget felvétele lehetséges mindazoknak akik, egészsége idős kor vagy tartós betegség miatt veszélyben van. A szentség felvételéhez a „kegyelem állapotában” szükséges lenni, ezért, aki szeretné felvenni, gondoskodjon a szentgyónás elvégzéséről a betegek szentségének felvétele előtt!

10.       A hagyományos Plébániai farsangi „batyus” bálra február 23-án szombaton 18.00-tól kerül sor!

Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés