Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__29683
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2019. március 17. 

Hét ünnepei, szentjei:

Kedd: Szent József, a Boldogságos Szűz Mária jegyese

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         Hétfőn (03.18.) 18.30-tól a képviselőtestületi ülésre várjuk a testületi tagokat a tanácsterembe.

2.         Kedden (03.19.) Kisgyermekes Szentségimádásra várjuk a kismamákat és gyermekeiket 9.00-tól.

3.         Kedden, szerdán és csütörtökön (03. 19-20-21.) Nagyböjti lelkigyakorlatunkra kerül sor, melyet Szakács Tibor atya, kiskunmajsai káplán, vezet. A lelkigyakorlatos prédikációk a 18.00-kor kezdődő szentmisében hangzanak el a nagyteremben. Ezeken a napokon 17.15-től gyónási lehetőség lesz. Igyekezzünk időben elvégezni a húsvéti szentgyónásunkat, ne halasszuk az utolsó pillanatra!

4.         Szombaton (03.23.) 13.00-tól hittanosainkat (elsőáldozók, felsősök) várjuk nagyböjti lelki délutánra.  14.30-tól kerül sor az elsőáldozó csoportok tagjainak első szentgyónásra.

5.         Nagyböjti plébániai célgyűjtés: Köszönjük az eddigi adományokat!

A korábban hirdetettek szerint, a nagyterem orgonáját a kápolnába költöztetjük, a színvonalas liturgikus szolgálat érdekében. A nagyterembe egy nagyobb modernebb hangszert szeretnénk vásárolni, ehhez várjuk adományaitokat idén nagyböjtben.

Adományaitokat elhelyezhetitek: 1. anonim módon a nagyteremben erre a célra elhelyezett perselybe. 2. Az irodában befizetve, ahol névre szóló emléklapot kaptok.

6.         Idén tavasszal is kirándulásra várjuk a hittanosokat és családjaikat. Még több hely van, jelentkezzetek bátran! Az úticél  unk ezúttal a Tihanyi Apátság és a balatonfűzfői „Balatoni-Bob” élménypark. Időpont: 2019. május 4. szombat. Részletek a plakáton. Jelentkezés és további információ Kerekes Mónika és Takács Gábor hittanároknál.

7.         A Szent Imre Óvoda hirdetése:

„A Szent Imre Katolikus Óvoda nyílt napot -játszó délelőttöt - szervez a következő évben óvodába írandó kisgyermekek és szüleik számára április 4-én, csütörtökön délelőtt 9.00 órától fél 11-ig a Szent Imre utcai óvodában. Ugyanezen a napon délután 16.00 órától tájékoztató szülői értekezletet tartunk csak szülőknek az óvoda tornatermében. Kérjük, hogy benti cipőt hozzanak magukkal. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.”

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés