Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__29698
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2019. március 24.

Hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: Urunk születésének hírüladása (Gyümölcsoltó Boldogasszony)

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         Idén nagyböjtben is sor kerül a Karitász szervezésében tartós élelmiszergyűjtésre. Adományaitokat, a szokott módon, az előtérben elhelyezett dobozban gyűjtjük.

2.         Kedden (03.26.) Baba-mama klubba várjuk a kismamákat és gyermekeiket 9.00-tól.

3.         Szerdán (03.27.) A Szentségimádás iskolájának záró alkalmára kerül sor 18.00-tól a kápolnában.

4.         Plébániai Karitász csoportunk mától nem fogad ruha adományokat, köszönjük az elmúlt évek számos adományát. Ruha felajánlásaitokat a városban több helyen fogadják továbbra is, melyekről az irodában kaphattok tájékoztatást.

            Az egyéb adományokkal kapcsolatban pedig, tisztelettel kérjük, hogy személyes egyeztetés nélkül ne hagyjatok a plébánia épületében különféle adomány tárgyakat. Továbbá tartsuk tiszteletben egymást azzal, hogy olyan dolgokat ajánlunk fel, amelyeket a színvonalukra és az állapotukra való tekintettel, magunk is szívesen megkapnánk.

5.         Nagyböjti plébániai célgyűjtés: Köszönjük az eddigi adományokat!

A korábban hirdetettek szerint, a nagyterem orgonáját a kápolnába költöztetjük, a színvonalas liturgikus szolgálat érdekében. A nagyterembe egy nagyobb modernebb hangszert szeretnénk vásárolni, ehhez várjuk adományaitokat idén nagyböjtben.

Adományaitokat elhelyezhetitek: 1. Anonim módon a nagyteremben erre a célra elhelyezett perselybe.
 2. Az irodában befizetve, ahol névre szóló emléklapot kaptok.

6.         Idén tavasszal is kirándulásra várjuk a hittanosokat és családjaikat. Még több hely van, jelentkezzetek bátran! Az úti célunk ezúttal a Tihanyi Apátság és a balatonfűzfői „Balatoni-Bob” élménypark. Időpont: 2019. május 4. szombat. Részletek a plakáton. Jelentkezés és további információ Kerekes Mónika és Takács Gábor hittanároknál.

7.         A Piarista iskola hirdetése:
" Szeretettel hívjuk és várjuk a leendő első osztályos gyermekeket és családjukat a Piarista Általános Iskola idei utolsó beiskolázási programjára, a „Kikelet szigetre”, 2019. március 29-én, pénteken, délután fél ötre az iskola dísztermébe. Bővebb információ az iskola honlapján található."

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés