Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__29698
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2019. március 24.

Hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: Urunk születésének hírüladása (Gyümölcsoltó Boldogasszony)

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         Idén nagyböjtben is sor kerül a Karitász szervezésében tartós élelmiszergyűjtésre. Adományaitokat, a szokott módon, az előtérben elhelyezett dobozban gyűjtjük.

2.         Kedden (03.26.) Baba-mama klubba várjuk a kismamákat és gyermekeiket 9.00-tól.

3.         Szerdán (03.27.) A Szentségimádás iskolájának záró alkalmára kerül sor 18.00-tól a kápolnában.

4.         Plébániai Karitász csoportunk mától nem fogad ruha adományokat, köszönjük az elmúlt évek számos adományát. Ruha felajánlásaitokat a városban több helyen fogadják továbbra is, melyekről az irodában kaphattok tájékoztatást.

            Az egyéb adományokkal kapcsolatban pedig, tisztelettel kérjük, hogy személyes egyeztetés nélkül ne hagyjatok a plébánia épületében különféle adomány tárgyakat. Továbbá tartsuk tiszteletben egymást azzal, hogy olyan dolgokat ajánlunk fel, amelyeket a színvonalukra és az állapotukra való tekintettel, magunk is szívesen megkapnánk.

5.         Nagyböjti plébániai célgyűjtés: Köszönjük az eddigi adományokat!

A korábban hirdetettek szerint, a nagyterem orgonáját a kápolnába költöztetjük, a színvonalas liturgikus szolgálat érdekében. A nagyterembe egy nagyobb modernebb hangszert szeretnénk vásárolni, ehhez várjuk adományaitokat idén nagyböjtben.

Adományaitokat elhelyezhetitek: 1. Anonim módon a nagyteremben erre a célra elhelyezett perselybe.
 2. Az irodában befizetve, ahol névre szóló emléklapot kaptok.

6.         Idén tavasszal is kirándulásra várjuk a hittanosokat és családjaikat. Még több hely van, jelentkezzetek bátran! Az úti célunk ezúttal a Tihanyi Apátság és a balatonfűzfői „Balatoni-Bob” élménypark. Időpont: 2019. május 4. szombat. Részletek a plakáton. Jelentkezés és további információ Kerekes Mónika és Takács Gábor hittanároknál.

7.         A Piarista iskola hirdetése:
" Szeretettel hívjuk és várjuk a leendő első osztályos gyermekeket és családjukat a Piarista Általános Iskola idei utolsó beiskolázási programjára, a „Kikelet szigetre”, 2019. március 29-én, pénteken, délután fél ötre az iskola dísztermébe. Bővebb információ az iskola honlapján található."

Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés