Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__30000
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.        Plébániai csoportjaink elindultak, csatlakozási lehetőség mindegyikhez van, információk a plakátokon és a hittanároknál. A héten kedden (okt. 1.) a Katekumen csoport indul, amelybe olyan felnőtteket várunk, akik valamely beavató szentség (keresztség, bérmálás, oltári szentség) felvételére készülnek.

2.         Szerdán, (okt. 2.) 18.00-tól a Hírös Agórában kerül sor jubileumi ünnepségsorozatunk utolsó mozzanataként a Creator Spisitus szakrális képzőművészeti kiállítás megnyitójára. Szeretettel várunk benneteket!

Emiatt szerdán a bibliaóra elmarad.

3.         Marek Stefanski a krakkói dóm orgonaművésze ad orgonahangversenyt a Nagytemplomban október 4-én, pénteken 19 órától. A belépés ingyenes, adományokat a Nagytemplom felújítására adhatunk.

4.         Szombaton (okt. 5.) 17.00-tól a nagyteremben jótékonysági koncerte kerül sor, közreműködnek a Grassalkovich Énekegyüttes (Hatvan) és a Kodály Iskola és az M. Bodon Pál zeneiskola tanárai. Szeretettel várunk benneteket!

5.         Ismét „Élő Rózsafűzér” zarándoklat lesz Kecskemétért 2019. október 5-én szombaton. Két pontból indul: a Szent Ferenc kápolnából a fél 9 órai szentmise után, valamint a Mária kápolnából a 9 órai szentmise után.

6.         Ebben az évben is megrendezésre kerül Kecskeméten a 72 óra kompromisszum nélkül önkéntes ifjúsági segítő program október 11-13 között. Az eseményre a 72ora-kecskemet.eu weboldalon lehet jelentkezni. Részletek Kutasi Gábornál!

7.         Ismét Főegyházmegyei Szinódusi Találkozóra várnak benneteket Kalocsára október 19-én szombaton 14 órától a Nagyasszonyunk Katolikus Intézményben. Regisztrálni a Parázs Központ Honlapján október 13-ig lehet! Részletek a kitett plakátokon olvashatók.

8.         Egyházmegyei Családtalálkozó lesz 2019. október 26-án Kalocsán, szintén a Nagyasszonyunk Katolikus Intézményben. A program de. 9 órától 15 óráig tart. Regisztrálni a Parázs Központ Honlapján keresztül lehet október 13-ig. Szeretettel várják a családokat!

9.         Szeretettel és tisztelettel kérünk benneteket, hogy a nagytermi szentmisék alatt, fokozottan őrizzük a csendet az előtérben is, a szentmisék alatt itt se beszélgessünk!

A kánonában pedig mindig figyeljünk a csöndre. Az egész közösségi házunk az egymással való találkozás színhelye, a kápolna pedig az imádságra és az eucharisztia őrzésére van szentelve, ezt fokozottan tartsuk szem előtt!

Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés