Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__30000
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.        Plébániai csoportjaink elindultak, csatlakozási lehetőség mindegyikhez van, információk a plakátokon és a hittanároknál. A héten kedden (okt. 1.) a Katekumen csoport indul, amelybe olyan felnőtteket várunk, akik valamely beavató szentség (keresztség, bérmálás, oltári szentség) felvételére készülnek.

2.         Szerdán, (okt. 2.) 18.00-tól a Hírös Agórában kerül sor jubileumi ünnepségsorozatunk utolsó mozzanataként a Creator Spisitus szakrális képzőművészeti kiállítás megnyitójára. Szeretettel várunk benneteket!

Emiatt szerdán a bibliaóra elmarad.

3.         Marek Stefanski a krakkói dóm orgonaművésze ad orgonahangversenyt a Nagytemplomban október 4-én, pénteken 19 órától. A belépés ingyenes, adományokat a Nagytemplom felújítására adhatunk.

4.         Szombaton (okt. 5.) 17.00-tól a nagyteremben jótékonysági koncerte kerül sor, közreműködnek a Grassalkovich Énekegyüttes (Hatvan) és a Kodály Iskola és az M. Bodon Pál zeneiskola tanárai. Szeretettel várunk benneteket!

5.         Ismét „Élő Rózsafűzér” zarándoklat lesz Kecskemétért 2019. október 5-én szombaton. Két pontból indul: a Szent Ferenc kápolnából a fél 9 órai szentmise után, valamint a Mária kápolnából a 9 órai szentmise után.

6.         Ebben az évben is megrendezésre kerül Kecskeméten a 72 óra kompromisszum nélkül önkéntes ifjúsági segítő program október 11-13 között. Az eseményre a 72ora-kecskemet.eu weboldalon lehet jelentkezni. Részletek Kutasi Gábornál!

7.         Ismét Főegyházmegyei Szinódusi Találkozóra várnak benneteket Kalocsára október 19-én szombaton 14 órától a Nagyasszonyunk Katolikus Intézményben. Regisztrálni a Parázs Központ Honlapján október 13-ig lehet! Részletek a kitett plakátokon olvashatók.

8.         Egyházmegyei Családtalálkozó lesz 2019. október 26-án Kalocsán, szintén a Nagyasszonyunk Katolikus Intézményben. A program de. 9 órától 15 óráig tart. Regisztrálni a Parázs Központ Honlapján keresztül lehet október 13-ig. Szeretettel várják a családokat!

9.         Szeretettel és tisztelettel kérünk benneteket, hogy a nagytermi szentmisék alatt, fokozottan őrizzük a csendet az előtérben is, a szentmisék alatt itt se beszélgessünk!

A kánonában pedig mindig figyeljünk a csöndre. Az egész közösségi házunk az egymással való találkozás színhelye, a kápolna pedig az imádságra és az eucharisztia őrzésére van szentelve, ezt fokozottan tartsuk szem előtt!

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés