Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__30102
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2019. december 1.

A hét ünnepei szentjei:

Hétfő: Xavéri Szent Ferenc áldozópap

Péntek: Szent Miklós püspök

Szombat: Szent Ambrus püspök és egyháztanító

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy

házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.            Szerdán (12.04.) Baba – Mama Klubba várjuk a kismamákat és gyermekeiket.

2.            Hétfőtől (12.02.) hétköznapokon és szombaton reggel 6:00-tól roráté szentmisére várunk benneteket.

3.            Advent vasárnapjain a 10.00-kezdődő szentmise alatt is lesz gyóntatás! Készüljünk ezzel is karácsony ünnepére, ne hagyjuk az utolsó napokra a szenetgyónást.

4.            Jövő vasárnap a 10 és 18 órakor kezdődő szentmisék után kerül megrendezésre a hagyományos Plébániai Adventi Vásárunk.

5.            Az év vége közeledtével köszönjük az év folyamán befizetett egyházközségi hozzájárulásokat (közismertebb nevén „egyházi adó”).  Tisztelettel kérjük, hogy akik még nem rendezték erre az évre, tegyék meg, személyesen az irodában vagy banki átutalással!

6.            Adventi lelkigyakorlatunkat idén Ivanics Zoltán atya kiskunmajsai káplán, a Nyolc Boldogság Papi Testvériség tagja fogja vezetni. Időpontja: December 16-17-18. (hétfő, kedd, szerda) este 18.00-kor kezdődő szentmisékben.

7.            December 15-ig várjuk a jelentkezőket a jövő tavasszal (2020. április 25. - május 2.) induló nagyobb zarándoklatra! A novemberben jelentkezőknek részletfizetési lehetőséget tudunk biztosítani! Részletek a plakáton és Takács Gábornál!

8.            December15-én 18.30-tól a Barátok templomában tartja hagyományos „Adventi léleksimogató” koncertjét a Barátok együttes! Szeretettel várnak bennünket! Részletek a plakáton.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés