Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__30142
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2019.december 15.

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.            Adventi lelkigyakorlatunkat idén Ivanics Zoltán atya kiskunmajsai káplán, a Nyolc Boldogság Papi Testvériség tagja fogja vezetni. Időpontja: A héten, december 16-17-18. (hétfő, kedd, szerda) este 18.00-kor kezdődő szentmisékben.

2.            A lelkigyakorlatos napokon nem lesz (!) roráté tehát a héten csütörtöktől szombatig várunk benneteket reggel 6:00-tól roráté szentmisére.

3.            Advent vasárnapjain a 10.00-kezdődő szentmise alatt is van gyóntatás! Készüljünk ezzel is karácsony ünnepére, ne hagyjuk az utolsó napokra a szentgyónást.

4.            Szerdán (12.18.)  Baba-Mama klubba várjuk a kismamákat és gyermekeiket.

5.            Az év vége közeledtével köszönjük az év folyamán befizetett egyházközségi hozzájárulásokat (közismertebb nevén „egyházi adó”).  Tisztelettel kérjük, hogy akik még nem rendezték erre az évre, tegyék meg, személyesen az irodában vagy banki átutalással!

7.            December 15-ig várjuk a jelentkezőket a jövő tavasszal (2020. április 25. - május 2.) induló nagyobb zarándoklatra! A novemberben jelentkezőknek részletfizetési lehetőséget tudunk biztosítani! Részletek a plakáton és Takács Gábornál!

8.            Karácsonyi ünnepi miserendünk és nyitvatartási időnk az ajtóknál kifüggesztve (és a csatolmányban) olvasható!

9.            Az elmúlt évekhez hasonlóan hittanosaink Karácsonyi Műsorral – Pásztorjátékkal készülnek. Az előadás december 24-én délután 16.00-kor kezdődik.

10.          Plébániánk búcsú ünnepét december 29-én Szentcsalád vasárnapján ünnepeljük, vendégünk Michael August Blume, Magyarország Apostoli Nunciusa, hagyományaink szerint ezen a napon köszöntjük önkénteseinket.

 

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés