Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Átadták az idei Szalézi Szent Ferenc-díjakat

| Feltöltve: | Tódor Norbert | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__30212
Dr. Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek ünnepélyes keretek között nyújtotta át a 2020. évi Szalézi Szent Ferenc-díjakat a sajtó arra érdemesült munkatársainak. (Fotók: Mátyus István)

A Wojtyla Barátság Központban péntek délután megrendezett ünnepségen részt vett Farkas P. József újságíró, a Wojtyla Ház alapító-igazgatója, valamint a város részéről Engert Jakabné alpolgármester és Lévai Jánosné tanácsnok.

A Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye hosszú évekkel ezelőtt alapította a Szalézi-díjat, mellyel az egyházi eseményekről hiteles módon hírt adó újságírókat tüntetnek ki.

Az elismerést idén Hraskó István, a Petőfi Népe és a Baon.hu újságírója, Marozsi Szimonetta, a Gong Rádió munkatársa, Erdei Orsolya, a Kecskeméti Televízió szerkesztője, valamint Tódor Norbert, a Wojtyla Ház sajtófelelőse vehette át. Dr. Bábel Balázs érsek személyesen köszönte meg az újságírók áldozatos munkáját.

Az ünnepségen Pálinkás Albert és Buda Ádám középkori dallamokat játszott. Az eseményt állófogadás zárta.

 

 

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés