Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Az autópálya felkészült a Kurultájra és a repülőnapra

| Feltöltve: | Forrás: www.baon.hu | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__8828
Az Alföld Koncessziós Autópálya (AKA) Zrt. mindent elkövetett azért, hogy a nagy tömegeket vonzó hétvégi programok, a kecskeméti nemzetközi repülőnap és a bugaci Kurultáj hagyományőrző rendezvény idején is zavartalan legyen a forgalom az M5-ös autópályán – közölte a cég.

Az M5-ös autópálya koncessziós társasága, az Alföld Koncessziós Autópálya Zrt. augusztus 6-án, 7-én és 8-án az autópálya teljes szakaszán szünetelteti a tartós korlátozásokkal járó éves nagyfelújítási munkálatokat. Lehetőség szerint megpróbálják elkerülni az ideiglenes terelésekkel járó munkavégzést is, hogy zavartalan legyen a közlekedés ezeken a napokon.

Az autópálya-csomópontokban a szervezők által kihelyezett ideiglenes tájékoztató táblák segítik majd a tájékozódást, ugyanakkor az autósoknak esetleges torlódásokra is számítaniuk kell az érintett csomópontok környezetében – áll a közleményben.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés