Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Boldog Ceferino Tábor

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__5555
Hétfőn kezdődik a Wojtyla Barátság Központ által szervezett Boldog Ceferino Tábor. A tábor egy hétig fog tartani, amelyen cigány- és rászorult gyerekek vesznek részt. A szervezők változatos programot állítottak össze a gyerekeknek: Planetárium, kecskeméti reptér meglátogatása, mozi, vadaspark, lovaglás, fagyizás. Az utolsó nap pénteken a Szent –Anna napi ünnepségre előadással is készülnek a gyerekek, így ünnepeljük meg a Wojtyla Barátság Központ búcsúnapját.
A Wojtyla Barátság Központ felújított állapotban nem rég nyitotta meg kapuit, de a vezetőség már az első gyerektábort szervezi a Wojtyla családhoz tartozó cigány és a rászorult gyerekeknek. A több, mint 20 főnyi csapat számos színes programban vehet részt a július 20- 24-ig tartó táborban. Hétfőn a Planetárium kupola terme ad otthont a gyereknek, melyben az intézmény vezetője E. Kovács Zoltán úr repíti őket a képzeletbeli csillag ösvényre. Kedden a Kordik tanya tulajdonosai szerveznek számukra lovas programokat lovaglással, póni kocsizással üthetik el szabadidejüket. Szerdán a reptér fogadja a kis csapatot, ahol bepillantást nyerhetnek a mai haditechnika rejtett világába. Csütörtökön a kecskeméti vadaspark várja a gyerekeket, ahol megtekinthetik a Vadaskert lakóit. Pénteken a Wojtyla ház születés napján kis műsorral kedveskednek a búcsúra érkező vendégeknek. A programokból természetesen nem maradhat ki a mindennapos fagyizás hűtve a felforrósodott hangulatot. Valamint a héten vendégei lehetnek Kecskemét egyik mozijának is.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés