Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Csík János és a Mezzo muzsikált a Wojtylában

| Feltöltve: | Tódor Norbert | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__30469
Szerdán újabb zenei csemegében lehetett részük a Wojtyla Barátság Központ szegényeinek. Délben Csík János és a Mezzo húzta a talpalávalót a népkonyha ebédlőjében. Az ismert művészekhez Szabó-Kocsis Zsuzsanna énekesnő is csatlakozott. (Fotók: Mátyus István)

Csík János és társai sokadszor fordultak meg a szociális intézményben. A sorsközösség tagjai mindig nagy örömmel fogadják a művészeket. Ebéd előtt ezúttal Kecskemét környéki és erdélyi dallamokkal, valamint alternatív rockmuzsikával – Szabó Balázs szerzeményével – lepték meg a nehézsorsú embereket.

A zenés eseményen a civil szervezetet támogatók közül többen is részt vettek. Ezúttal Kő Ferenc festőművész, Csizmadia László, a Hotel Három Gúnár tulajdonosa, valamint Cselik Beatrix, a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegyei Katolikus Karitász igazgatója látogatott a Wojtyla Házba.

Csütörtökön sem maradnak zeneszó nélkül az elesettek. Ebédosztást megelőzően a Martin György-emlékplakettel, Kodály Zoltán-díjjal és Príma-díjjal kitüntetett Kecskemét Táncegyüttes érkezik az Egressy utcai épületbe, hogy színes, zenés-táncos előadással szórakoztassa a hírös város ínségeseit.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés