Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Csík János és a Mezzo zenekar lépett fel a Wojtyla Házban

| Feltöltve: | Tódor Norbert | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__28420
Évente hagyományosan legalább egy alkalommal felkeresi a Wojtyla Barátság Központot Csík János, hogy zenésztársaival minikoncerttel járjon kedvében a népkonyha nehézsorsú gondozottainak. (Fotók: Mátyus István)

Látogatásuk ezúttal József napra esett – nem véletlenül. A szociális intézmény alapító-igazgatóját, Farkas P. Józsefet névnapján, hitvestársát, Farkasné Pásztor Jolánt pedig születésnapja alkalmából köszöntötték a neves muzsikusok a Wojtyla Ház sorsközösségének társaságában.

A vidám hangulatú zenés előadáson Kecskemét környéki és felcsíki székely táncmuzsika, somogyi pásztordallamok, valamint könnyűzenei feldolgozások csendültek fel, zúgó tapsvihar kíséretében.

Az ünnepségen több állandó támogató is részt vett, köztük Bakos Tamás, a Bakos és Társai Bt. ügyvezetője, valamint a mai ebéd felajánlója, Drozdik István vállalkozó. Mellettük tiszteletét tette a rendezvényen dr. Finta József, a Nagytemplom plébánosa, akit úgyszintén családtagként fogadtak az esemény résztvevői.

 

 

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés