Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__11059
Kecskemét plébánosa, dr. Jeney Gábor atya elküldte a most következő vasárnap felolvasandó hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl. Nagyböjt péntekjein 17 órakor keresztutat végzünk; ezeken a napokon kötelező hústilalom van, mely nem helyettesíthető imádsággal és jócselekedettel. A böjti fegyelem szabályai a betegekre nem vonatkoznak. A héten lesz első csütörtök, első péntek. Csütörtökön a szentségimádás 17 órakor kezdődik, 18 órakor szentmise, pénteken 17 órától ifjúsági keresztút, 18 órakor szentmise lesz.

A várossal együtt kívánjuk felújíttatni a színház előtt álló Szentháromság szobrot, melyet közadakozásból tervezünk megvalósítani. Szeretettel várjuk az adományokat erre a nemes célra a Plébánia irodájában vagy a sekrestyében.

A Madridi Ifjúsági Világtalálkozó aug. 15-től 23-ig lesz, melyre a kecskeméti fiatalok külön buszt indítanak. A találkozó költsége 100 ezer forint. Várjuk a jelentkezéseket a Plébánia irodájában.

A Piarista Általános Iskolában a beiratkozás március 28-31-ig 8 és 18 óra között lesz.

Templomunk nagyböjti lelkigyakorlata április 8-9-10-én, a 18 órai szentmise keretében lesz, melyet Dr. Bábel Balázs érsek úr tart. Részletek a plakátokon.

Április 9-én, szombaton 16 órai kezdettel Tenenkó Miklós görög katolikus parókus lelkigyakorlata lesz a Barátok templomában.

A Katolikus Tábori Püspökség római zarándokutat szervez. Részletek a plakátokon.

 

„Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják mit tesznek.”(Lk. 23,34)

NAGYBÖJTI LELKIGYAKORLAT A NAGYTEMPLOMBAN

Április 8-9-10-én, pénteken, szombaton és vasárnap 18 órai kezdettel.

A lelkigyakorlatos beszédeket

DR. BÁBEL BALÁZS

Érsek atya tartja.

MINDENKIT SZERETETTEL HÍVUNK ÉS VÁRUNK!

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés