Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Építő szövetség alakul: Dr. Füzesi Viktor börtönparancsnok járt a Wojtyla Házban

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__5980
Hétfőn délelőtt a kecskeméti megyei börtön parancsnoka dr. Füzesi Viktor bv. alezredes volt a vendége a Karol Wojtyla Barátság Központnak. Közismert, hogy a szociális intézmény számos „frissen szabadult”, hátrányos helyzetű polgárnak is kínál naponta meleg ételt, így is segítve a polgári társadalomban való tisztes helytállást, indulást.
A fiatal elöljáró személyesen ismeri az otthon számos vendégét. A két szervezet most egy olyan szerződést készít elő, melynek a lényegét egy, már a világban bejáratott, speciális nevelési módszer adja. Tedd jóvá a társadalomnak okozott kárt! Így foglalhatnánk össze az eszmei mondanivalót. A Karol Wojtyla Házba a jövőben rendszeresen járnak ki a börtönből olyan személyek, akik takarítanak, kertészkednek és megjavítják az elromlott alkatrészeket. Így kezdik meg a társadalomba való visszailleszkedést. Pozitív példával, hasznos segítséggel. Az említetten kívül számos más lehetőség is nyílik a két intézet együttmunkálkodására. A Wojtyla Ház aktivistái részt vesznek a börtön intézeteiben, az ünnepi rendezvények előkészítésében, ajándékokat visznek a hozzátartozójukat elveszített fogva tartottaknak. Természetesen, amint az elhangzott a mai találkozón, időközönként szakmai vezetés elemzi majd a tapasztalatokat és további terveket ez alapján jelöli ki.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés