Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Farkas P. József a Gong Rádióban

| Feltöltve: | Tódor Norbert | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__29451
A Wojtyla Barátság Központ alapító-igazgatója a Gong Rádió mikrofonja előtt ismertette a népkonyha adventi és karácsonyi programsorozatát. (Fotók: Mátyus István)

Egyebek mellett kiemelte: Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszony szeretetebédre invitálja a Wojtyla Ház sorsközösségét. A városvezetőt dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester és Lévai Jánosné önkormányzati képviselő helyettesíti a december 4-ei jótékonysági alkalmon. December 5-én délben a Gong Rádió mikulása érkezik a szociális intézmény étkezdéjébe. Másnap Bán János író, újságíró, a Kecskeméti Médiacentrum ügyvezető-főszerkesztője mutatja be legújabb kötetét a Wojtyla Ház kistermében, ezt követően dr. Zombor Gábor országgyűlési képviselő köszönti a népkonyha gondozottjait. December 13-án Rideg László, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke vendégeskedik a karitatív szervezet szegényei társaságában. December 24-től pedig hagyományosan kezdetét veszi a főtéri ebédosztás, melynek keretében kilenc napon át – egészen január 1-jéig – várják a Wojtyla Barátság Központ dolgozói, önkéntesei Kecskemét rászorulóit a Barátok temploma előtti rendezvénysátorban, ahol a szervezők lelkipásztori szolgálattal, egy tál melegétellel, édességekkel, forró teával és nem mellékesen léleksimogató szavakkal, gondolatokkal fogadnak minden jószándékú betérőt. A december 24-ei ebédosztás díszvendége Lezsák Sándor, a Parlament alelnöke lesz, valamint a kilenc nap során a történelmi egyházak képviselőin túlmenően számos közéleti személyiség is tiszteletét teszi az esemény helyszínén.

 

 

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés