Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Fergeteges hangverseny a Kodály Intézetben

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__6102
Mint arról már előzetes cikkeinkben hírt adtunk, a Budapesti kezdeményezésű és évek óta ezreket megmozdító Szakrális Művészetek Hete kulturális rendezvény sorozatba a Porta egyesület által az idén Kecskemét város is csatlakozott.
Számos a szakralitást különböző módon érintő, bemutató, program várta és várja jelenleg is az érdeklődőket. A Wojtyla Barátság Központban szeptember 28-ig tekinthető meg II. János Pál Pápa utazásait bemutató Bélyeg és képeslap kiállítás. Ugyancsak 28-ig tekinthető meg a Cifra palota dísztermében, azaz Ikon kiállítás melyet a neves Prof. Nagy Márta egyetemi tanár, kutató, gyűjtött össze és rendezett be. A Szakrális Művészetek heti program záró akkordjaként a Kodály Intézet dísztermében fergeteges hangversenynek lehetett részese az érdeklődő közönség. Három kiváló művésztanár, egyéniség Hajdu Roland, Klézli János, és Madartász Éva nyűgözte le játékával, énekével a hallgatóságot. A változatos összeállítású műsorukban Schubert, Brahms, Liszt, Mozart, művei hangzottak el.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés