Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

FINIS A WOJTYLA BARÁTSÁG KÖZPONT ÉPÍTKEZÉSÉN

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__5029
A hétvégén is húsz szakipari dolgozó munkálkodott azért, hogy vasárnapra, a délutáni intézményátadásra végre teljes pompájával mutatkozzon meg a város egyik legszebb új, egyházi illetve szociális intézménye a KAROL WOJTYLA BARÁTSÁG KÖZPONT, a kecskeméti Egressy utcában. Már javában tart az épület külső színezése, a belső munkálatoknál a burkolások, esztétikai szerelvényezések, festés kerültek előtérbe. Jól halad az útépítés is a ház előtt. A napokban az intézmény kedvezményezettjei takarították a környéket. Elhangzott a fölajánlás: a jövőben az intézmény felelősséget vállal a szomszédos tér fölött. Vigyáznak a rendre, a tisztaságra egyaránt.
Az átadási/szentelési ünnepre WADOWICE városa négy tagú delegációt küld; vezetője Ewa Filipiak polgármester asszony lesz. Jelen lesznek a lengyel-magyar barátság ismert szervező személyiségei is és a Magyaror Köztársaság külügyminisztere is.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés