Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Főépítészi látogatás a Karol Wojtyla központban

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__4450
A napokban jeles vendége volt a megújuló Karol Wojtyla Barátság Központnak Kecskeméten, az Egressy utcán. A munkák szervezői, építői egy közös szemlére hívták Öveges László, Ybl-díjas tervező, Kecskemét nem régiben kinevezett főépítészét.
A vendéglátók - élükön Molnár Ferenc építési igazgató, Szigeti Ágota, tervező, Kocsis Ferenc építés vezető és Farkas P. József alapító – mindenek előtt az épületeken belüli munkálatokkal ismertették meg a jeles szakembert. Jelenleg a villanyszerelés folyik de megkezdődött a burkolás is és az álmennyezetek szerelése is. A találkozón az épület külső körletét is megtekintették a szakemberek. Öveges László a város térrekonstrukciós terveiről szolt. Megtudhattuk, hogy lényeges változás áll be rövidesen. Ez a térség – a többi között éppen Karol Wojtyla műve előtti tisztelgésül - igazi parkká, alközponttá válik. A parkírozást is rendezik, fák és bokrok kerülnek a területre.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés