Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Gyermeklélek Pünkösdje

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__8159
Pünkösd előtti pénteken, május 21-én tartja a kecskeméti Wojtyla Barátság Központ a Gyermeklélek Pünkösdje című családi rendezvényét. A programok helyszíne a házat övező Wojtyla tér lesz, ahol egész napos mulatsággal várják a látogatókat. A részletes program még kidolgozás alatt áll, de a szándék bizonyos: közös élményekkel erősíteni a szegénységben, nélkülözésben élő családokat egy önfeledt, játékban és nevetésben gazdag nappal.

Így szeretnénk méltóképpen megünnepelni a lélekből épülő közösségek legnagyobb ünnepét, a szentlélek eljövetelének napját. Pünkösd az az ünnep, amikor először megtapasztalta az egyház, hogy Krisztus egyik legnagyobb ajándéka az emberi találkozás, kézfogás, szolidaritás és segítségnyújtás hatalmas spirituális lehetősége. Ha pedig valami a Wojtyla házban igazi érték, az maga a lélek, amely gyakran lehetőségekben és lelkesedésben ölt testet. Most sem lesz ez másként: ezúttal is segítők, pártfogók álltak az ügy mellé, hogy termékeikkel, szolgáltatásaikkal, jelenlétükkel maguk is hozzájáruljanak egy élményekben gazdag naphoz.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés