Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Gyermeknapi kirándulás a Wojtyla Ház jóvoltából - képgalériával

| Feltöltve: | | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__5117
Igazi gyermeknapi ajándékkal kedveskedett a kecskeméti Wojtyla Ház a Vörösmarty Mihály Általános Iskola hátrányos helyzetű gyermekeinek. Ugyanis ma (kedden), majd' ötvenen egy feledhetetlen kiránduláson vehettek részt a nemrég fölavatott intézmény jóvoltából a Kelemen-széki szikes tavaknál. A programban az ottani gazdag élővilág felfedezése, a régi pásztor életmód -és gasztronómia megismerése, és természetesen madárles is szerepelt.
Ahogyan képeink is tanúsítják, a gyerekek remekül érezték magukat a madárparadicsomban, életre szóló élményeket szereztek a Kiskunsági Nemzeti Parkban tett kiránduláson. Figyeljék honlapunkat, ugyanis nemsokára felkerül a kirándulásról készített videó is. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Utassy Tibornak, a Kiskunsági Nemzeti Park munkatársának a színvonalas "túravezetésért" és segítségéért, és Kőrös Gusztávnak a solti Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnökének, a szervezésben és a megvalósításban nyújtott segítségéért.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés