Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Halottak Napjára megújul a kecskeméti Szentháromság temető Kálváriájának jelentős része

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__6256
A Szentháromság temetőben lévő szoborcsoport felújítási folyamata majdnem egy éve kezdődött és a létrejött példaértékű összefogás következtében várhatóan már idén Halottak Napjára el is készül a beruházás jelentős része - tudtuk meg Király Józseftől, a Kecskeméti Városszépítő Egyesület elnökétől, a felújítás fő védnökétől.
- A középen álló sírbolt és Kálvária együttes épület részét sikerült teljes mértékben megújítani. Kecskeméti vállalkozók és magánszemélyek adakozásából megújult a sírbolt külső része, valamint a kriptabelső is. A keresztek restaurálását Bozóki István kőfaragómester most kezdte el. A Porta Egyesület vállalása - a stációk és a kovácsoltvas kapu felújítása - is jelentős állomásához érkezett. - Nagyon köszönöm a támogatók eddigi segítségét, a felajánlásokat. Természetesen ez hatalmas vállalkozás, munka mindig akad. A katolikus egyház továbbra is várja a felajánlásokat a külön a Kálvária Felújítására létrehozott bankszámlaszámra és a munkájukkal segíteni kívánók jelentkezését is.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés