Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Hetedszer terítették meg a főtéren a szeretet asztalát

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__3951
A Szent Este Alapítvány, a Barátok temploma, valamint a Porta Egyesület december hónapban hét alkalommal osztott ingyen ebédet Kecskemét főterén a rászorultaknak. Ma a meleg ételt Vörös Tibor, a Piroska Tours utazási iroda vezetője biztosította. Az ebéd szétosztásában segítségünkre voltak az Alföldi Civil Napló munkatársai, valamint a Ward Mária Leánygimnázium diákjai, akik önként vállalkoztak erre a szép feladatra.
A csaknem 200 adag ebéd elkészítése nem kis anyagi költséggel jár, de hála a nagylelkű felajánlóknak, hétről-hétre feltálalhatnak valami finomságot a civilek a szeretet asztalára. Természetesen a meleg étel mellett, mindig fogyaszthattak különféle süteményeket és gyümölcsöket is a rászorulók. December 28-án vasárnap délben a főtéri étkeztetések alkalmával vendégünk lesz dr. Bábel Balázs, a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye érseke. Minden kedves rászorulót szeretettel várunk!
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés