Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Idén újra: Élő Betlehem Kecskemét főterén

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__7038
A Karol Wojtyla Barátság Központ, a Szenteste Alapítvány és a Porta Egyesület idén is bőséges programcsomaggal kedveskedik Kecskemét polgárainak. A gyermekek kedvence, az elmúlt években oly nagy sikert aratott Élő Betlehem természetesen nem maradhat ki a programkínálatból, ezzel is megajándékozva a város apraját-nagyját. A Betlehem helyszíne változatlan: Kecskemét főterén a Romkertben lesz, ahol élő szereplőkkel és állatokkal fogadják a látogatókat december 21-e és 23-a között.
Részletes program: December 21-én 9.30 Ünnepi megnyitó – Dr. Zombor Gábor polgármestere és Dr. Sárközy István , Kecskemét alpolgármestere Piarista Általános Iskola énekkara Piarista Általános Iskola 3/b osztályának betlehemes műsora 10.00 II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 2/a. osztályának műsora 10.30 II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 4/d osztályának műsora 11.00 Vörösmarty Mihály Általános Iskola diákjainak műsora 14.15 Congreatio Jesu (Angolkisasszonyok) Ward Mária Leánygimnázium énekkarának műsora December 22-én 15.00 Kodály Zoltán vegyes kar ADVENTI műsora December 23-án 15.00 „Rá meleget a marha lehel…” Az állatok áhítata a jászolnál: állatbarát, állatvédő szervezetek találkozója, Betlehemi állatáldás 16.00 Nagytemplomi hittanosok Betlehemes műsora 17.00 Ünnepélyesen zárul az Élő Betlehem Az élő Betlehem ideje alatt az Ön gyermeke is lehet kis Jézus! A szervezők szeretettel várják azokat a kisgyermekes anyukákat, akik egy fénykép erejéig a Betlehemi játék részesei szeretnének lenni gyermekükkel. A rendezvény teljes ideje alatt teával és süteménnyel várják a vendégeket.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés