Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Jöjjetek énhozzám mindnyájan…” - Gábor atya heti hirdetései a Nagytemplomból

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__25593
„Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek.” (Máté 11,28). Dr. Jeney Gábor plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a Kecskeméti Római Katolikus Főplébánia (Nagytemplom) heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Nagytemplomi hirdetések

2017. január 15.

Akik szeretnének házszentelést kérni, szándékukat jelezzék a sekrestyében, vagy a plébánia irodájában. A házszentelés ingyenes.

Ökumenikus imahét lesz január 16-21-ig, hétfőtől szombatig 17 órakor az evangélikus templomban.

A Magyar Kultúra Napja alkalmából könyvtári  megnyitó lesz  január 20-án 17 órakor . Részletek megtalálhatók a plakáton.

Alpha-kurzus indul a Helynökségen január 31-én, kedden 19 órakor. A meghívók elvihetők a Korda könyvesboltból.

Egyedülálló szülőnek lenni nagy feladat. Nehéz, de lehetséges. Három hétvégés lelkigyakorlat sorozat indul február 25-26-án, március 25-26-án és április 29-30-án elvált, külön élő, özvegy, meg nem házasodott egyedülálló szülők számára Kecskeméten. Részletek a plakátokon és a szórólapokon.

Hirdetéseink megtalálhatók a hirdetőtáblákon a templom bejáratainál!

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés