Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Jöjjetek énhozzám mindnyájan…” – József atya heti hirdetése a Nagytemplomból

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__27770
„Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek.” (Máté 11,28). Dr. Finta József plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a Kecskeméti Római Katolikus Főplébánia (Nagytemplom) heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetést kedves olvasóinknak:

Nagytemplomi   hirdetések

2017. november 5.

1. Ma, november 5-én vasárnap délután 14 órától Egyházmegyei Szinódusi Találkozó lesz Kecskeméten a Szent Család Plébánián. A találkozó témája: „Reformáció katolikus szemmel”. Érdekes előadások, beszélgetések, érseki szentmise várja a jelentkezőket. Minden érdeklődőt szeretettel várunk. A programról plakátokat helyeztünk ki a hirdetőtáblákra. (CSAK  DÉLELŐTT HIRDETNI)!

2. A piarista templom mellett a rendház folyosón megtekinthető a „Magyarország virága – Árpádházi Szent Erzsébet emlékezete a világban” című kiállítás. A különféle helyeken lévő Szent Erzsébet ábrázolásokat és templomokat ábrázoló tablókat magyarázó szöveggel ellátva „A Magyar Emlékekért a Világban Egyesület” állította össze.

3. Magyar Szent Család Zarándoklat lesz Szent Imre tiszteletére november 11-én Lakitelek-Nyárlőrinc-Szentkirály-Lakitelek útvonalon. Az indulás reggel hat órakor lesz a lakiteleki templomból, s ugyanitt fejeződik be a zarándoklat szentmisével este 18 órakor. A programról plakátokat tettünk ki a hirdetőfalra.

4. Erzsébet Kenyér osztás lesz templomunkban november 12-én vasárnap minden szentmise után, Szent Erzsébetre emlékezve.

5. A Piarista Általános Iskola szeretettel várja a leendő elsősöket és szüleiket egy kis ismerkedésre „Játékváros” címmel november 17-én délután délután fél ötre. A programról plakátot helyeztünk ki a hirdetőfalra.

6. Közeledik az év vége. Tisztelettel kérjük, hogy akik még nem rendezték ezévi egyházi hozzájárulásukat, szíveskedjenek azt megtenni! Az egyházi hozzájárulást be lehet fizetni a plébánia irodájában hivatali időben, valamint a sekrestyében a szentmisék után. Aki csekken szeretné befizetni, annak szívesen adunk csekket. Hálásan köszönünk minden támogatást, segítséget!

7. November 2-tól a plébániai iroda nyitva tartása meghosszabbodott. Hétfőtől csütörtökig de. 9-12-ig illetve délután 14-17 óráig lesz iroda, pénteken pedig de. 9-12-ig illetve 13 órától 15 óráig.

8. Novembertől kezdve egy kis hírlevelet készítünk minden vasárnapra a kedves híveknek, amely tartalmazza az előző vasárnapi prédikációt vagy az aktuális ünneppel kapcsolatos gondolatokat, valamint a legfontosabb hirdetéseket. A hírleveleket a padsorok közepén lévő kis asztalra helyezzük ki. Kérem, hogy elsősorban azok vigyék, akiknek nincs internetes hozzáférésük vagy nem használják az Internetet! A prédikációk és hirdetések ugyanis fent vannak a Nagytemplom facebook oldalán is. Hamarosan megújul a Főplébánia Honlapja is, és azon is elérhetők lesznek a legfontosabb információk. A hírlevél ingyenes, adományokat szeretettel elfogadunk a mellette lévő perselybe. 

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés