Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Jöjjetek énhozzám mindnyájan…” – József atya heti hirdetése a Nagytemplomból

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__28858
„Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek.” (Máté 11,28). Dr. Finta József plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a Kecskeméti Római Katolikus Főplébánia (Nagytemplom) heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetést kedves olvasóinknak:

Nagytemplomi hirdetések

2018. június 24. – Keresztelő János születés

1. A hét ünnepei a következők:

- Ma, vasárnap Keresztelő Szent János születésének ünnepe van.

- Holnap, hétfőn a kalocsai Főszékesegyház felszentelésének ünnepe.

- Szerdán Szent László király ünnepe.

- Csütörtökön Szent Iréneusz püspök és vértanú emléknapja.

- Pénteken Szent Péter és Szent Pál főapostolok ünnepe.

2. Pénteken, Szent Péter és Pál ünnepén lesz Kalocsán a papszentelés de. 10 órakor. Négy papot szentel az érsek atya, imádkozzunk értük és szolgálatukért!

3. A piarista iskola óvodavezetői, felső tagozatos tanári és gyógypedagógusi, valamint laboráns állásokat hirdet. Részletek az iskola honlapján és azegyhaziallas.hu portálon.

4. Mijo Barada lelkigyakorlatot tart Kecskeméten a Piarista Gimnáziumban 2018. július 26-29-ig. Részleteket a kitett plakátokon lehet olvasni. Kérjük, aki szeretne részt venni, mielőbb jelentkezzen!

5. Önkéntes segítőket keressünk a Boldogasszony Rózsakert fenntartásához, a kert gondozásában. Keresünk olyan jó szándékú segítőket, akik egy ágyást örökbe fogadnának (az összes ágyás: 20 db, kb. felének van már gazdája). Feladataik: szemétszedés, kapálás, gyomlálás. Az önkéntes munkára jelentkezhetnek hétfő reggelente a Rózsakertben, általában 8-11-ig vannak kint a kertben, vagy a jofold@jofold.hu e-mailcímen. Hálásan köszönjük.

 

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés