Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Jöjjetek énhozzám mindnyájan…” – József atya heti hirdetése a Nagytemplomból

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__28890
„Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek.” (Máté 11,28). Dr. Finta József plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a Kecskeméti Római Katolikus Főplébánia (Nagytemplom) heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetést kedves olvasóinknak:

Nagytemplomi hirdetések

2018. július 1. – évközi 13. vasárnap

1.  A hét ünnepei a következők: 

- Hétfőn Szűz Mária látogatása Erzsébetnél, Sarlós Boldogasszony ünnepe.

- Kedden Szent Tamás apostol ünnepe.

2. A piarista iskola óvodavezetői, felső tagozatos tanári és gyógypedagógusi, valamint laboráns állásokat hirdet. Részletek az iskola honlapján és az egyhaziallas.hu portálon. 

3. Július 8-án vasárnap du. 16 órakor lesz a Mária Kápolna búcsúja. Szeretettel várjuk a kedves híveket! Gyónási lehetőség is lesz.

4. Mijo Barada lelkigyakorlatot tart Kecskeméten a Piarista Gimnáziumban 2018. július 26-29-ig. Részleteket a kitett plakátokon lehet olvasni. Kérjük, aki szeretne részt venni, mielőbb jelentkezzen!

5. Önkéntes segítőket keressünk a Boldogasszony Rózsakert  fenntartásához, a kert gondozásában.  Keresünk olyan jó szándékú segítőket, akik egy ágyást örökbe fogadnának (az összes ágyás: 20 db, kb. felének van már gazdája). Feladataik: szemétszedés, kapálás, gyomlálás. Az önkéntes munkára jelentkezhetnek hétfő reggelente a Rózsakertben, általában 8-11-ig vannak kint a kertben, vagy a jofold@jofold.hu e-mailcímen. Hálásan köszönjük.

6. Egy napos autóbuszos zarándoklatot szervez a Helvéciai Plébánia a mátraverebélyi Szent Anna búcsúra. A buszra még van körülbelül 10 hely. Felszállási lehetőség június 22-én vasárnap reggel negyed hatkor a piarista templom előtt. A hazaérkezés este 7 óra körül várható. Az útiköltség 3000 Ft. Jelentkezni az útiköltség befizetésével lehet a Kecskeméti Főplébánia irodájában hivatali időben.

 

 

 

 

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés