Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Jótékonysági koncert a Barátok templomában

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__7035
Csendes éj címmel jótékonysági koncert lesz 2009. december 19-én 18.30 órai kezdettel az erdélyi Zetelaka általános iskola megsegítésére. Zetelaka Székelyföld egyik legnépesebb falusi települése. SZékelyudvarhelytől 12 km-re, a Hargita lábánál fekvő község. Lakóinak száma közel 4000 fő. Az iskolába beíratkozott a 2009-2010-es tanévben 690 gyermek.  
Az iskola alapvető nevelési célkitűzásei: - szülőfoldjéhez, magyarsághoz ragaszkodó és ezért feladatokat felvállaló ifjúság formálása - az iskola és egyház együttműködésével a keresztény erkölcsi értékek formálása, a Hit-Remény-Szeretet szellemében nevelni a tanulókat, a keresztény értékeket beépíteni a tanulók személyiségébe. Az iskolának életképes formációi működnek: 40 tagú furulyacsoport, a 60 tagú gyerektánccsoport, amely 2009-ben három ízben turnézott Magyarországon. Az iskola büszkesége a leánykézilabda csapat, amely 2004 után a falusi iskolák számára kiírt bajnokságon három országos első, két országos második helyet szerzett. Ilyen eredménnyel egyetlen falusi iskola sem büszkélkedhet Romániában. Ezekkel az eredményekkel nemcsak a zetelaki iskolának, hanem az erdélyi magyarságnak is elismerést szeretzek a tanulók.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés