Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Karácsonyra megjelenik az érseki verseskötet második kiadása

100 vers az érsek ajánlásával

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__6583
„Amikor a 100 verset kerestem, az motivált, hogy több legyen mindegyik, mint mondjuk egy virág vagy egy természeti környezet leírása – ilyenből ugyanis nem száz, hanem ezer is van. Hanem hogy olyan legyen, amiből kiolvasható az emberi mélységig hatoló vallomás.” – nyilatkozta dr. Bábel Balázs metropolita, a Kalocsa–Kecskeméti Egyházmegye érseke A szó ünnepe című verseskötet összeállításáról.
A Porta Kiadó gondozásában megjelent könyv második kiadása karácsonyra kerül a boltokba. A kötet a neves hitszónok érseki szolgálata 10 éves jubileumára jelent meg. A magyar irodalom gyöngyszemeiből a püspök válogatta ki azt a 100 verset, amelyek különösen kedvesek számára, amelyek megérintették gondolkodását, személyiségét, lelkét. A különleges verseskönyvet Bodri Ferenc grafikus művész illusztrálta. Úgy tűnik, hogy ez az értékrend mások számára is vonzó. Az antológia első kiadása ugyanis rövid idő alatt elfogyott. Az új kiadás megrendelhető az alábbi helyeken: Tel./fax: 76/505-042, pj@portakozter.hu, Kecskemét, Végh Mihály tér 5.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés