Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Káró a Bűvész a Wojtyla Ház pódiumán

| Feltöltve: | Tódor Norbert | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__30245
„A bűvész trükkjeit ne megfejteni akard, csak dőlj hátra és hagyd, hogy magával vigyen...” – hangoztatta jelmondatát közönségének Csongrádi Béla illuzionista, mielőtt elkezdte műsorát szerda délelőtt a Wojtyla Barátság Központ „színpadán”. (Fotók: Mátyus István)

A jelenkor bűvésze talán a régi idők törzsi varázslóinak leszármazottja. Ha nem is a testet, de a lelket biztosan gyógyítani szeretné azzal, hogy szabadon szórakoztatni akar – nyilatkozta a mágus a Wojtyla Házban, aki a kezdetekről is mesélt fellépése előtt.

– Tizenkét évesen valami csoda folytán a bizonyítványomba jobb jegyek kerültek a szüleim által vártnál. Így választhattam a bizonyítványosztást követő jutalmak közül: bőrfoci vagy Rodolfo bűvészdoboz? Nem volt kérdés! Na hát így indult... Mint azóta megtudtam, még sokaknak rajtam kívül, de ahogy mondani szokás, én gyerek maradtam a bűvészkedést tekintetében, és azóta sem tudom abbahagyni.

– 14 éves koromtól lépek fel rendszeresen. Autodidaktaként tanultam nagyon sokáig. A kilencvenes évek elején Budapestre kezdtem járni Sugár Péterhez, aki valóban a nagybetűs mesterem volt és akinek máig nagyon sokat köszönhetek. 1993-ban sikeres artista vizsgát tettem, mint bűvész az Állami Artistaképző Intézetben. Felejthetetlen nap volt, a vizsgabizottságban a világhírű zenebohóc, Eötvös Gábor elnökölt – idézte fel múltját Káró.

A különleges mutatványokat fergeteges tapsviharral jutalmazta az időközben egyre gyarapodó számú közönség.

 

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés