Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

KAROL WOJTYLA KECSKEMÉTI TESTVÉRISÉGE IS RÉSZT VESZ AZ IDEI SZOLIDARITÁSI NAPON, PÉNTEKEN, A FŐTÉREN

| Feltöltve: | Mátyus István | Forrás: www.wojtyla.extra.hu | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__3727
Kecskemét főterén, pénteken, november 14-én, „Egy délután a hajléktalanokért” címmel szolidaritási nap lesz. A rendező: a Hajléktalan Szakmai Műhely. A szervezet tagjai: hajléktalan ellátó intézmények és civil szervezetek. Összefogásuk eredményeként várják azokat akik betekintést szeretnének kapni egy speciális intézmény mindennapjaiba. Délután, négy órától kiállítást rendezzünk szociofotókból, információkat nyújtunk az érdeklődőknek , verseket és zenés összeállítást hallgatnak meg azok akiket vonz ez a különös közösség, akiket érdekel a problémás emberekkel való szerető gondoskodás.
Természetesen számos más hasonló érdekes, tanulságos program is várja a sporstársakat, és a pártoló közönséget. Krízisautók szolgáltatásai, elsősegélynyújtás, kérdőíves felmérés készítése, a szolgálatok bemutatkozása képekben, fafaragók bemutatkozása, hajléktalan alkotók előadása - színesíti a nap eseményeit. Ez alkalommal kapcsolódott a rendezvényhez a Karol Wojtyla Barátság Központ munkatársi és aktivista közössége is.
Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés