Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

KAROL WOJTYLA ÖRÖKÉBEN: TISZTELGÉS A TESTVÉRI LENGYEL NÉP ÜNNEPÉN

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__3729
Levélben köszöntötte a testvéri lengyel népet a Karol Wojtyla Barátság Központ egyházi és világi vezetőségenemzeti ünnepük, a függetlenség visszanyerése 90. évfordulója ünnepén.
A bensőséges gondolatokat a Lengyel Köztársaság nagykövetének, valamint II. János Pál pápa szülővárosa, Wadowice polgármester asszonyának, Ewa Filipiaknak juttatta el a közösség. A szívből jövő gratulációban Sólyom László köztársasági elnök szavait idézték „Isten, áldd meg a lengyelt, nincs még veszve Magyarország”. Mint ismert, a Szent Miklós Lelkészség és a Karol Wojtyla Barátság Központ intenzív kapcsolatokat ápol Kecskemét testvérvárosával, Wadowicével, valamint a dél-lengyel lelki központtal. Nem régen Stanislaw Dzsiwis bíboros is fogadta küldöttségüket. E kölcsönösen gyümölcsöző együttműködés következő szép példája lesz december 6-a, amikor a főtéri sátorban megterített Szent Miklós asztalánál Joanna Stempinska őexcellencia, a lengyel köztársaság nagykövete oszt ebédet a rászorulóknak.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés