Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Kecskeméti rotaristák a jószolgálati vezérkarban

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__26322
A Rotary Magyarország District Gyűlésnek és vezetői felkészítő Munkaülésnek Kecskemét adott otthont. Az április 8-9-én, többszáz fő részvételével zajlott rendezvényen hirdette ki, nevezte meg az országos tanács a következő két év tisztségviselői karát.

Így a közép-magyarországi (Dél-Pest-Kecskemét-Kiskunhalas) régió klubjainak munkáját a 2017 júliusától kezdődő rotary-évben Tari Jenő, majd a 2018 nyarán kezdődő ciklusban pedig Németh László („Frici” ) mint alkormányzók fogják koordinálni és segíteni. A két elkötelezett közösség építő hosszú idők óta lát el saját clubjában, országos és nemzetközi szinten szolgálatot; mindketten már clubelnökök is voltak, egyúttal a Paul Harris-díj birtokosai is. Pp Tari Jenő az ifjúsági csere programok és klubközi barátság felkészült személyisége, míg a Dabason élő és innovativ vállalkozást vezető  pp Németh László a nemzetközi kapcsolatok terén jártas igazán. Utóbbi férfiú e hetekben  lakóhelyén egy Rotary Satelit Club létrehozásán dolgozik.  A két kecskeméti beiktatására a hagyományos június véi láncátadó ünnepségen kerül majd sor. 

A Rotary Club Kecskemét elnöke pedig Patocskai Gábor lesz 2017. július 1-től.

 

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés