Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Kerékpárokat kaptak ajándékba a lelkes hittanosok

| Feltöltve: | Tódor Norbert | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__26561
Kecskemét - Négy felnőtt és három gyermek kerékpárt adományozott Farkas P. József, a Karol Wojtyla Barátság Központ alapító igazgatója az Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Központ kiválasztott növendékeinek. A nagyméretű kétkerekűeket a Nyíri úti speciális iskola négy diákja, a kisbicikliket a Juhar utcai óvoda kicsinyei vették át csütörtök délután a szülők, az adományozó és Tóth Tibor káplán társaságában a főplébánia udvarán. (Fotók: Mátyus István)

Farkas P. József köszöntőjében kiemelte, hogy a drótszamarakat Koligyer Zoltán, a kiskunhalasi Koliken kerékpárgyár tulajdonosa bocsátotta rendelkezésére ingyenes felajánlásból. Az ő támogatása révén jöhetett létre ez a nagyszerű alkalom.

Hatalmas köszönettel tartozunk a Koliken Kft. tulajdonosának, illetve a Wojtyla Barátság Központ igazgatójának, akiken keresztül a kerékpárok ide kerülhettek. Gazdára találásukban a főplébánia hitoktatói működtek közre - hangoztatta az átadási ünnepségen Tóth Tibor atya.

A Wojtyla Ház alapító igazgatója hozzátette: a tanév végének közeledtével minden diák elszámolhat saját magával; hogyan növekedtem az elmúlt időszakban szellemben, szeretetben, jóságban, tudásban. A gyártóval, illetőleg a főplébánia munkatársaival együttműködésben ma olyan tanulók jutottak új bicajokhoz, akik valami „pluszt” nyújtottak a mindennapok során.

Tibor atya kifejtette továbbá, hogy a kiválasztás szempontjai között szerepelt a hittanórákon tanúsított lelkesedés, aktivitás, a templomi ministrálás, illetve számításba vették a családi-szociális körülményeket is.

Végezetül hasznos kiegészítőket vehettek át a megajándékozottak Varga Brigittától, a Wojtyla Központ munkatársától.

 

 

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés